27 Ağustos 2008 Çarşamba

Microsoft Yaz Okulu Projemiz ve XNA Game Studio

Daha önce de söylediğim gibi eğlenceli bi proje oldu.. Microsoft Türkiye Teknoloji Pazarlama Müdürü Mehmet Nuri Çankaya ve RobotTurk ekibinden Ömer Çelik'in verdigi oylar sonucu yaz okulundaki hepsi çok başarılı 6 proje arasinda takım çalışmasıyla öne çıkarak birinci gelen projemizi siz de bi görün:) Ama oyunu çalıştırabilmek için Directx SDK, .NET 2.0 ve XNA Game Studio 2.0 ın bilgisayarınızda yüklü olması gerekiyor.

Oyunu Debug\RacingGame.exe'den çalıştırabilirsiniz. Hızlanmak için NOS kullanıcam diyorsanız shift tuşuna basabilirsiniz. Ancak bu sizi en fazla 10 sn süre ile hızlandırır. 10 sn sonunda NOS biter ve tüketilmediği takdirde zaman içinde yeniden dolar. Oyunumuzun ufak tefek gözümüzden kaçan hataları var. Malum süre çok kısıtlı olduğu için bizi mazur görün:) Oyun müziğiyle, araba üzerindeki yazılarla ve oyun arayüzündeki yazılarla eğlenceli bi sürüş sizi bekliyor:)


Bizim yaptığımız gibi, bu oyunu kaynak kodundan değiştirmek için ise bilgisayarınızda ayrıca Visual C# 2005 Express ve Visual C# 2005 Express SP1 kurulu olmalı.

Hiç yorum yok: